پیشنهاد سردبیردنیای آی تی

آموزش حذف کردن Airtag از حساب کاربری Apple ID

حذف کردن Airtag از اپل آی دی تنها به یک دقیقه زمان نیاز دارد

Airtag، نام محصول کاربردی و بسیار کوچک شرکت اپل که می‌توانید از آن به همراه سایر محصولات این شرکت استفاده کنید. این گجت جدید ماه گذشته معرفی شد و هم اکنون با قیمت 29 دلار برای خرید در دسترس قرار دارد. کاربرد اصلی ایرتگ‌های جدید این شرکت ردیابی سایر دستگاه‌های شماست. همانند تمام محصولات این شرکت، در مورد ایرتگ‌ها نیز مسائلی وجود دارند که قبل از استفاده از آن‌ها باید یاد بگیرید. هانطور که می‌دانید ایرتگ با حساب کاربری Apple ID و گوشی iPhone شما جفت می‌شود و اگر بخواهید آن را به کاربر دیگری بدهید یا بفروشید باید ابتدا به طور کامل از لیست آیتم‌های حساب کاربری شما حذف شود. امروز قصد داریم آموزش قدم به قدم حذف کردن Airtag از حساب Apple ID را به شما آموزش دهیم، در ادامه این مطلب همراه لیون تک باشید.

همانطور که گفته شد برای اینکه کاربر دیگری بتوانند Airtag را دستگاه‌های خود جفت کند، ابتدا نیاز است که آن را از حساب کاربری صاحب قبلی حذف شده باشد. مراحل انجام دادن این کار بسیار ساده‌ است و نیاز به کامپیوتر شخصی و هیچ ابزار دیگری ندارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تنظیمات درست را اعمال کنید و کار به راحتی تمام می‌شود. به مراحلی که در ادامه شرح داده شده دقت کنید.

راهنمای حذف کردن Airtag از لیست آیتم‌های Apple ID

  1. ابتدا وارد حساب کاربری «Apple ID» خود شده و اپلیکیشن «Find My» را باز کنید.
  2. سپس وارد پنل «Items» شوید.
  3. در این صفحه ایرتگ شما به عنوان یکی از آیتم‌های جفت شده نمایان خواهد شد، برای حذف کردن روی آن لمس کنید.
  4. حالا گزینه «Remove Item» را لمس کرده و سپس دکمه «Remove» را حذف بزنید.
  5. اکنون با پیغام اینکه ایرتگ شما پیدا نشد «Airtag Not Found» یا «Item Not Found» مواجه خواهید شد که دلیل آن خارج از محدوده بلوتوث بودن گجت شماست. با صرف از نظر از این پیغام گزینه «Remove» را لمس کنید.
  6. ایرتگ شما با موفقیت از حساب کاربری حذف شد.

مراحل مذکور تمام کارهایی بودند که برای حذف ایرتگ نیاز بود انجام شوند. با وجود اینکه این مراحل بسیار ساده هستند اما حتماً به یاد داشته باشید که در صورتی که نمی‌خواهید از Airtag خود استفاده کنید یا قصد دارید آن را در اختیار کاربر دیگری قرار دهید باید این مراحل را به درستی انجام دهید. در صورتی که فرآیند حذف را انجام دهید، ایرتگ مذکور با حساب هیچ کاربر دیگری قابل استفاده نخواهد بود و روشی به غیر از روش مذکور نیز برای حذف آن وجود ندارد. اگر همچنان سوال یا مشکلی در این زمینه دارید، حتماً در بخش دیدگاه‌ها از ما بپرسید.

منبع
Wccftech
نمایش بیشتر

ایمان ایمانی

یه مهندس نرم‌افزار 25 ساله که خورۀ گیم و سخت‌افزاره 👨‍💻
0 0 رای
امتیاز به مطلب
اطلاع رسانی در مورد
guest
0 کامنت
کامنت داخل متن
دیدن تمام کامنت‌‌ها

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا